Wie zijn wij

 

Ik ben Dominique, 26 jaar en moeder van een zoontje van 3. 

Vroeger maakte mijn oma altijd kleding voor mij, waarbij mijn moeder hielp. Ik vond het toen al helemaal geweldig hoe je van een 'stuk stof' kleding kon maken.

Ik heb gestudeerd aan het HMCollege in Amsterdam. Hier hadden wij naailessen op mooie, oude, industriële naaimachines. Maar na mijn opleiding heb ik weinig met de naailessen gedaan. Totdat mijn zoontje geboren werd. Toen heb ik mijn hobby weer opgepakt en ben ik begonnen met het maken van simpele broekjes. Eerst alleen voor mijn zoontje, maar al snel ook voor vrienden, vriendinnen en kennissen. 

Naomi zei al een tijdje tegen mij: "Wat jij doet, wil ik ook doen! Ik heb er alleen totaal geen tijd voor."

Nu gaan wij er samen tijd voor maken en hele mooie creaties maken!

 

 

 

Ik ben Naomi, 27 jaar. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 4 en een zoon van 1. Ik werk als schoonheidsspecialiste in mijn eigen schoonheidssalon. 

Ik kwam als klein meisje al in aanraking met naaien door mijn oma en mijn moeder. Ik mocht vroeger dan ook wel eens wat kleine dingetjes voor mijn poppen en knuffels maken, maar meer heb ik er nooit mee gedaan. 

Totdat Dominique mij vertelde over haar hobby. Toen heb ik al snel een naaimachine gekocht en ben ik aan de slag gegaan. 

Het Stoffenhoekje is een idee van Dominique en mij. Door haar ben ik in het vak gerold. Ik wilde een leuke hobby hebben die ik kan uitvoeren waar de kinderen gewoon bij zijn. Dankzij Dominique maak ik nu samen met haar de babyartikelen en zijn er plannen om verder te groeien met onder andere het verkopen van stoffen.