Wie zijn wij

 

Ik ben Naomi, 28 jaar. Ik woon samen met mijn lieve vriend en heb twee dochters en een zoon. Ik werk als schoonheidsspecialiste in mijn eigen schoonheidssalon en ik geef les aan schoonheidsspecialistes in opleiding.. 

Ik kwam als klein meisje al in aanraking met naaien door mijn oma en mijn moeder. Ik mocht vroeger dan ook wel eens wat kleine dingetjes voor mijn poppen en knuffels maken, maar meer heb ik er nooit mee gedaan. 

Sinds ik kinderen heb ben ik vaker thuis omdat ik niet fulltime wil werken. Ik merkte aan mezelf dat ik veel met mijn telefoon zat en dan voornamelijk het doelloze scrollen op Facebook en Instagram. Dit voelde niet fijn en dus was ik opzoek naar een leuke hobby die ik kan uitvoeren terwijl de kids lekker aan het spelen zijn. Zo kwam ik erbij om allerlei leuke babyartikelen te gaan naaien. 
Ik heb dan ook snel mijn naaimachines en wat stoffen aangeschaft en ik ben aan de slag gegaan, met Het Stoffenhoekje als resultaat. 

Ik maak alles met de hand en op bestelling. Stel zelf je baby uitzet samen en ik ga voor je aan de slag. Ik heb niet veel stoffen op voorraad maar ik kan aan (bijna) alles komen. Staat jou keuze er niet bij? Schrijf dit dan bij de opmerkingen of stuur even een mailtje met jouw gewenste kleuren naar info@hetstoffenhoekje.nl.

 

Houd rekening met een langere levertijd wegens het coronavirus en mijn zwangerschap.