Kies zelf uw kleur wafel en katoen/tricot. 

Plaats uw bestelling en wij gaan voor u aan de slag.

 

Geef in het opmerkingen veld aan welke combinatie u wilt.

U kunt kiezen uit

Wafel: Mint, Dusty Mint, Dusty Blauw, Dusty Roze, Oker, Leger Groen, Terra Cotta, Licht Grijs, Beige.

Katoen: Veertjes Zwart, Veertjes Gekleurd, Olifantjes, Stipjes, Streepjes, Minky Fleece wit, Minky Fleece off white.

 

 

Afmetingen circa: 80cm x 53cm.

Kleuren op de foto kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Een babynest is dé musthave voor je baby! Door het gebruik van een babynestje geef je je baby een vertrouwd en veilig gevoel. Door de randen voelt je kleine zich geborgen zoals dat in de buik ook was. Een babynestje is handig om je baby veilig op de bank of op bed te leggen. Het is zelfs handig als je op bezoek gaat.

 

Het babynestje is aan beide zijden te gebruiken. De randen zijn gevuld met luchtdoorlatende vulling en er ligt standaard een fiberfill matrasje in. En je kunt het nestje met het koord groter of kleiner maken. Leg je kindje altijd met het hoofdje bij de rondje en de voetjes bij het koord!

 

LET OP: Gebruik het nestje enkel onder toezicht van een volwassene en gebruik het niet meer zodra de baby kan rollen. Dit babynestje dient niet ter vervanging van een wiegje of ledikant en het wordt afgeraden je baby hier s’nachts in door te laten slapen.

Een babynest kan, op eigen risico, in de wasmachine worden gewassen. Lichte krimp (maximaal 5%) is mogelijk.
De producten wassen op 15 of maximaal 30 graden en zonder centrifugeprogramma.
Niet in de droger en niet strijken, laten drogen op een wasrek of stomen. Nogmaals: Het wassen van een babynestje is geheel op eigen risico. Indien er ophopingen in de randen optreden of het nestje vervormt, vergoeden wij dit niet!